25-03-2010

Stagiaire versterkt BOB-team

Na een rustige BOB-vakantie gaan we weer fris/nuchter van start. We praten nu in de
‘wij-vorm’ omdat het BOB-team sinds 2 september jl. is versterkt met een nieuw lid. En dat nieuwe lid ben ik ‘Mirjam Lommerse’. Ik ben 21 jaar en woon in Oirschot. Ik studeer Vrijetijdsmanagement aan de Internationale Hogeschool Breda. De komende zeven maanden ben ik stagiaire bij het BOB-team.

Mijn stageopdracht is het opzetten van een promotieteam voor de BOB-campagne. Het plan voor het promotieteam zal half oktober klaar zijn. Ik hoop u daarover in de volgende Brabant Veilig meer te kunnen vertellen.
Na dit stukje van Mirjam wil ik, Toon de Klein, ook nog even iets kwijt. Voor de vakantie werd ik door bestuursleden van diverse 3VO-afdelingen benaderd met de vraag of ik in het kader van het BOB-project iets kon organiseren voor hun afdeling. Ook werd gevraagd of ik materiaal had, dat ze konden gebruiken. Het is echter niet de bedoeling dat ik voor de afdelingen iets ga organiseren. Dat geldt ook voor gemeentes en politiedistricten. Dit moeten zij zelf doen. Ook het promotiemateriaal dienen zij zelf te bestellen bij de Helpdesk van 3VO in Huizen (tel. 035-524 88 00). Mirjam en ik organiseren alleen projecten die Brabant-breed zijn. Voor advies kan men natuurlijk altijd wel bij ons terecht. Wat wij wel aan promotiemateriaal beschikbaar hebben zijn drie spandoeken van 4 x 0.80 m met het opschrift ‘BOB JIJ OF BOB IK’. Deze spandoeken lenen we gratis uit (één per afdeling c.q. evenement). Bel svp wel op tijd, want weg is weg.
We ontvangen de spandoeken na gebruik graag zsm retour (de verzendkosten komen voor onze rekening). Ook vragen wij u deze spandoeken goed te behandelen, want we willen er toch een tijdje meedoen. Verder hebben we nog BOB-posters beschikbaar en posters van het POV met het onderwerp alcohol en verkeer. Ook bestaat nog steeds de mogelijkheid om BOB-pakketten bij ons te bestellen.
De BOB-groeten van:
Mirjam Lommerse en Toon de Klein