16-01-2017

Dodehoekproject ‘This is my life!’ 2017 van start

Dodehoekproject weer van start op alle basisscholen in Maasland

Op 16 januari is het dodehoekproject ‘This is my life!’ weer van start gegaan op de basisscholen in het werkgebied van VVN afd. Maasland. Tot eind maart worden 46 basisscholen uit de gemeenten Oss en Bernheze en uit de plaatsen Vinkel en Nuland bezocht door enthousiaste vrijwilligers met vrachtwagen, bus of landbouwvoertuig om de circa 1600 leerlingen de gevaren van de dode hoek in het verkeer bij te brengen.

De projectleiding (Ine van Aarssen-Janssen, Jan Huijbers en Antoon de Klein) ontvangt jaarlijks veel positieve reacties op dit project waarin de dode hoek bij vrachtwagens, landbouwvoertuigen en bussen aan bod komt.

Nieuwe transportbedrijven, rijscholen en uiteraard vrijwilligers die zich bij dit project aan willen sluiten zijn van harte welkom.

VVN afd. Maasland (regio Oss) blijft zich inzetten voor de campagne ‘Help Brabant op weg naar NUL verkeersdoden!’. Dankzij het blijvend enthousiasme van het team vrijwilligers, (transport)bedrijven en verkeersscholen blijven wij ‘van de NUL een punt’ maken!

Foto's maart

Foto's februari

Foto's januari