18-02-2022

Presentatie VVN-afdeling Maasland bij bijeenkomst Cometen over de gevolgen van corona

Ieder kwartaal organiseert de gemeente Oss een bijeenkomst voor communicatiemedewerkers van bedrijven en organisaties, grafisch vormgevers en ontwerpers: de Cometen.

Op 15 februari 2022 stond het thema “De gevolgen van Corona voor jouw bedrijf/organisatie” op de agenda.

VVN-afdeling Maasland voorzitter Jurriën van der Veer hield een presentatie over de verstrekkende gevolgen van corona voor zijn afdeling. Aan bod kwamen alle projecten die onze projectleiders veel tijd en energie gekost hebben in de voorbereiding om tot uitvoering te kunnen overgaan als de coronaregels versoepeld zouden worden.

De aanwezigen waren zichtbaar verrast door onze presentatie van de gevolgen. De uitleg van de gevolgen, van het niet door kunnen laten gaan van projecten, maakte indruk op de aanwezigen. Zeker met het noemen van het aantal deelnemers aan de verkeersexamens. Veelal weet niemand hoeveel werk er zit in het plannen van bv de verkeersexamens, het dodehoekproject, verkeersdag senioren, etc.

Met belangstelling werd tot slot ons leer- en vertelboekje “Quick helpt je veilig door het verkeer” bekeken. Roy Thijssen als grafisch vormgever van dit boekje, ook altijd aanwezig bij deze bijeenkomsten, kreeg nadien terecht veel complimenten.

Cometen: nuttige lunchbijeenkomsten om als professionals van elkaar te leren.