20-04-2018

Bedankt IBN !!

Het bestuur van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Maasland (regio Oss) wil onderstaande medewerkers van IBN bedanken voor hun professionele inzet bij de praktische verkeersexamens. Het betreft: Peter Cornelissen, Andreas van Hout, Francis van Lieshout, Jimmy Mulder en Jos van Vlijmen.

Andreas, Jimmy en Jos blinken uit in inzicht om alles ordentelijk te laten verlopen. Bij aankomst werd de leerlingen perfect aangegeven waar en hoe ze hun fietsen moesten stallen. Ook bij vertrek van de leerlingen werd alles keurig en veilig geregeld. Daarnaast kunnen deze medewerkers uitstekend omgaan met kinderen. Een vermanende blik of woord voor een baldadige leerling en daarnaast een troostend woord en het geruststellen van leerlingen die een herexamen hadden. Elke ochtend zorgden ze ervoor dat alles tijdig op de betreffende plaats stond en ’s middags weer  werd opgeruimd. Dit alles deden ze samen met de vrijwilligers van VVN afd. Maasland. Het is een aanwinst voor VVN afd. Maasland om deze professionele verkeersregelaars in te mogen zetten tijdens de praktische verkeersexamens. De bezorging van de examenopgaven voor het theoretisch examen werd door Jos uitgevoerd. Daardoor ontvingen alle scholen op tijd de benodigde materialen.

Ook Francis, in het Mobiel Informatie Centrum van VVN afd. Maasland,  deed het voortreffelijk. Ze zorgde dat er koffie/thee voor de vrijwilligers en begeleiders van scholen was en dat de kinderen, nadat ze het examenrondje gereden hadden, een bekertje fris kregen.

Niet onvermeld mag blijven dat wij de oriënterende gesprekken met Peter Cornelissen, als constructief ervaren hebben. De wijze waarop door hem werd meegedacht heeft geleid tot een positieve samenwerking tussen IBN en VVN afd. Maasland. Wij hebben de maatschappelijke inzet van IBN dan ook als een verrijking ervaren.

Wat ons betreft willen wij de samenwerking met IBN heel graag voortzetten. Peter, Andreas, Francis, Jimmy en Jos: graag tot volgend jaar! Jullie hebben een visitekaartje afgegeven voor IBN. Klasse!

IBNers assisteren bij het praktisch verkeersexamen