09-03-2012

15-jarig bestaan Dode Hoek Project VVN Maasland

Op maandag· 5 maart 2012 vierde Veilig Verkeer Nederland, afdeling Maasland (regio Oss) het 15-jarig bestaan van haar dodehoekprojecten. Bij het officiële gedeelte waren diverse vertegenwoordigers van de gemeentebesturen aanwezig als mede mevrouw H. Lindemans, ambassadeur Verkeersveiligheid, van de Provincie.

Uit: De Streekwijzer, vrijdag 9 maart 2012

Op deze dag kwamen diverse scholen uit haar werkgebied naar het parkeerterrein van De Kok Transport/Zwaans kartonnage, ingang De Verver, in Ravenstein. Hier worden diverse voertuigen, vrachtwagencombinaties, touringcars en landbouwvoertuigen, opgesteld om de leerlingen voorlichting te geven over de dode-hoekproblematiek.
Met deze actie draagt VVN afdeling Maasland (regio Oss) bij aan het vergroten van de verkeersveiligheid en sluit daarbij aan bij de provinciale actie ‘Maak van. de nul een punt!’
De projectleiding, Ine van Aarssen-Janssen en Antoon de Klein, geeft aan dat dit project nooit zo’n groot succes had kunnen worden zonder de onaflatende inzet en enthousiasme van het grote team van vrijwilligers, transportbedrijven en verkeersscholen. Mede dankzij hen, zijn deze projecten al jarenlang een begrip voor haar werkgebied, maar zeker ook voor ver daar buiten. Voorlichting geven over de dodehoekproblematiek blijft van levensbelang!
Speciaal voor dit jubileum heeft VVN afdeling Maasland een quiz samengesteld met vragen over de dode hoek, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. U kunt de quiz vinden op www.vvn-maasland.nl.

Foto Charles Mallo – Meer foto’s op www.thuisinhetnieuws.nl